Air Intake Screens Pro Screen ®

ProScreen ® beschermt uw warmtewisselaar en bespaart onderhoudskosten

Air Intake Screens van Pro Screen ® beschermen de warmtewisselaar van uw installatie tegen grof vuil zoals bladeren, insecten en pollen. Denk aan het beschermen van koeltorens, chillers, dry coolers en de inlaat van de luchtbehandelingsinstallaties. Door de lage weerstand en het feit dat alle Air Intake Screens custom-made gemaakt wordt, kan het worden toegepast op elk fabricaat en type.

Toepassing Air Intake Screens

Pro Screen ® wordt toegepast aan de buitenzijde van de installatie en zorgt ervoor dat grof vuil en andere deeltjes niet kunnen binnendringen. Hierdoor wordt bij warmtewisselaars de warmteoverdracht op een optimaal niveau gehouden wat resulteert in een betere efficiency en lagere energiekosten van de installatie. In vergelijking met de standaard reiniging van de warmtewisselaar kan het Air Inlet Screen eenvoudig vanaf buitenaf worden gereinigd waardoor dit aanzienlijk scheelt in onderhoud.

Onze Air Intake Screens worden toegepast bij diverse segmenten, onder andere datacenters, voedingsmiddelenbedrijven, utiliteitsbouw, gezondheidszorg maar ook in de industrie. 

Voordelen van de Pro Screen ®

Onze Air Intake Screens bied meerdere voordelen:

  • Beschermt uw installatie tegen vervuiling
  • Reduceert uw energieverbruik
  • Reduceert onderhoudskosten
  • Lager risico op het uitvallen van de installatie
  • Verlenging levensduur van uw installatie

De Air Intake Screens hebben een levensduur van 10+ jaar en wij geven 5 jaar garantie op het materiaal. Het materiaal is makkelijk te monteren en demonteren door ons ontwikkelde bevestigingssystemen ProFix (zie onderstaande video) en ProMag (magnetisch). Wij kunnen het ook voor u inmeten en monteren.

Werkwijze Air Intake Screens

Wij kunnen de installatie op locatie voor u komen opmeten en vervolgens een voorstel leveren. In het voorstel van de Air Intake Screens van ProScreen® leveren we de prijsopgave en technische uitwerking aan. We kunnen de Air Screens installeren op locatie zonder stilstand van uw installatie en na het intalleren van de Air Intake Screen evalueren we samen de resultaten. 

Voor meer informatie kunt u hieronder doorklikken naar de technische specificaties, installatiehandleiding of vul de maten van uw installatie in voor een offerte op maat. Voor vragen over onze ProScreens kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers.

proscreen-air-intake-screen proscreen-air-intake-screen

pro-screen-air-intake-screen pro-screen-air-intake-screen

pro-screen-air-intake-screen pro-screen-air-intake-screen