V-snaren, wisselzakken en PBM

V-snaren en poelies

Bij onderhoud aan ventilatie- en afzuigsystemen is het niet alleen van belang dat deze tijdig voorzien worden van schone luchtfilters. Het is tevens noodzakelijk om bij indirekt gedreven ventilatoren op tijd de V-snaren en eventueel de poelies te vervangen.

Als extra service aan onze klanten leveren wij daarom niet alleen luchtfilters, maar ook V-snaren, poelies en klembussen.
Deze materialen kunnen samen met de filters verpakt geleverd worden zodat tijdens een onderhoudsronde al deze materialen aanwezig zijn bij de installatie.

 V-snaren

PBM en wisselzakken

Wij hechten veel belang aan het welzijn van onderhoudspersoneel en adviseren daarom tijdens het vervangen van luchtfiters en eventuele V-snaren altijd persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Ter voorkoming van het niet voorhanden hebben van dergelijke middelen, hebben wij PBM-setjes in ons leveringsprogramma opgenomen die net als V-snaren en poelies samen met de benodigde luchtilters verpakt kunnen worden. 
Deze setjes bestaan uit een paar handschoenen en een mondkapje.

PBM set

Voor het veilig af kunnen voeren van vervuide filters leveren wij op verzoek stevige plastic afvalzakken die we kunnen bijsluiten bij de filters.

Afvalzakkken

Lees voor meer informatie de documentatie of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Heeft u een vraag?