Luchtkwaliteitsmetingen bij u op locatie

Wist u dat Interfilter HVAC luchtkwaliteitsmetingen op locatie uitvoert?

Met een geavanceerde Particle Counter meten wij op verschillende punten de fijnstofconcentratie om een compleet beeld te krijgen van hoe de luchthuishouding en –kwaliteit ervoor staat. Op de foto ziet u onze collega Paul Santra. Paul is onze marketeer én hij voert luchtkwaliteitsmetingen uit op locatie. Een ideale combinatie, want door zijn kennis hierin kan hij  na een meting onze klant van passend adviesrapport voorzien. Hoe gaat dit in zijn werk?

Met een geavanceerde Particle Counter meet hij op verschillende punten de fijnstofconcentratie om een compleet beeld te krijgen van hoe de luchthuishouding en –kwaliteit ervoor staat: 

  • Luchtkwaliteitsmeting in de buitenlucht
Per luchtbehandelingsinstallatie (LBK):
  • Meting achter de toevoerfilters en/of recirculatiefilters
  • Meting in de aangesloten ruimte van de LBK

Richtlijn filterselectie Eurovent 4/23

Vervolgens analyseren wij de resultaten aan de hand van de richtlijnen van Eurovent 4/23 en de World Health Organisation (WHO) en maken we voor u een duidelijke rapportage. Als de resultaten aantonen dat de adviesrichtlijnen van deze instanties worden overschreden geven wij een passend filteradvies om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren. Op diverse locaties hebben wij, in opdracht voor onze klanten, deze luchtkwaliteitsmetingen al uitgevoerd. Onder andere bij Rotterdam The Hague Airport, Apollo Hotel, Koninklijk Theater Carré, Gemeente Amsterdam en bijvoorbeeld Preston Palace. Op onze website vindt u over deze projecten meer informatie en ziet u hoe een advies er uit ziet. 

Lees ook het uitgebreide interview met Paul Santra voor meer informatie over luchtkwaliteitsmetingen. 

luchtkwaliteitsmeting-op-locatie

Heeft u een vraag?