Sinds 1 januari 2022 Interfilter Group

18 november 2021

Met genoegen brengen wij u op de hoogte dat met ingang van 1 januari 2022 Interfilter en IFB Filtertechniek samen onderdeel worden van de Interfilter Group. In ons moderne en duurzame pand op industrieterrein Seggelant in Vierpolders zijn wij klaar voor de toekomst. Interfilter Group zal naar buiten treden als één organisatie met drie divisies; Interfilter HVAC (voormalig IFB Filtertechniek) Interfilter Industries en Interfilter Automotive (beide voormalig Interfilter). Door het samenvoegen van de kennis en expertise van de organisaties zijn wij nog beter in staat invulling te geven aan de vraag van onze klanten.

Familiebedrijf met derde generatie aan zet

Interfilter is opgericht in 1976 en heeft zich sindsdien steeds meer ontwikkeld als totaal leverancier op het gebied van vloeistof-, lucht- en stoffiltratie. IFB Filtertechniek werd opgericht in 1981 en heeft zich sindsdien gefocust op de de Heating Ventilation & AirConditioning (HVAC) branche. Met al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van filtratie levert de Interfilter Group meer dan alleen filters en toebehoren. De kracht van ons familiebedrijf is én blijft de persoonlijke communicatie met korte lijnen.

Synergie Interfilter Group

Nick van Sliedregt, directeur van de Interfilter Group: “Door het bundelen van onze kennis en expertise ontstaat er een breder fundament om onze kernactiviteiten te optimaliseren en verder uit te breiden. Door de synergie van de verschillende bedrijfsonderdelen kunnen wij maatwerk leveren, optimaal samenwerken, zelf produceren, snel leveren en daarmee onze klanten nog beter bedienen. Daarnaast zien wij kansen en mogelijkheden om voorop te blijven lopen in de markt als het gaat om innovaties en productontwikkeling”. Kortom: voor elke situatie waar filtratie benodigd is, biedt Interfilter Group de oplossing.

Aanpassen administratie

Wilt u per 1 januari onze contactgegevens aanpassen in uw administratie?


•       Telefoonnummer: (0181) 31 11 87

•       E-mailadres: info@interfilter.nl

•       E-mailadres facturen: admin@interfilter.nl

•       Website: www.interfilterhvac.nl

•       Bank: ING Bank NL13INGB0008959579

•       Bic code: INGBNL2A

•       KVK nummer: 24330139

•       BTW nummer: NL810899772B01


Aankomende tijd houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de fusie. Houd onze website en LinkedIn pagina goed in de gaten. Ons team kijkt erg uit naar de vernieuwde maar vertrouwde samenwerking.

Heeft u een vraag?