Certificering

ISO Certificaten: 9001 en 14001

Met trots kunnen wij delen dat wij als Interfilter Group ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd zijn door het Nederlands Certificatie Instituut B.V.! Dit is een erkenning voor de inzet van ons complete team waarbij de focus ligt op het ontzorgen van onze klanten en het beheersen en waar mogelijk verminderen van milieurisico’s.

Het NCI heeft ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem grondig onderzocht en ons laten weten dat beide systemen voldoen aan eisen van de International Organization for Standardization, ISO. Dit wil zeggen dat binnen onze bedrijfsvoering alle beschreven processen en instructies worden nageleefd!

Zowel het creëren van een ultieme klantbeleving en duurzaamheid zijn voor ons enorm van belang. De toegekende certificeringen bevestigen voor ons dat wij de juiste visie naleven, Filtration for our Future. 

                                                                        

Het Eurovent certificaat

De meeste van onze filters zijn Eurovent gecertificeerd via onze fabrikant Deltrian en voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Een kopie van het Eurovent cerftificaat wordt u op aanvraag toegezonden. Interfilter HVAC is als affiliated manufacturer lid van de Eurovent organisatie. Wilt u weten of een specifiek product Eurovent gecertificeerd is? Dit kunt u zien bij de algemene productspecificaties of de documentatie van het desbetreffende filter.

eurovent-certificaat

 

 

 

 

Heeft u een vraag?