Schone binnen- en buitenlucht voor uw gezondheid

Partnership Interfilter HVAC en Viridi Air

Meer bewustwording voor schone lucht creëren? Interfilter HVAC doet natuurlijk mee!
Door een partnership aan te gaan met Viridi Air. Viridi Air verstrekt het partnership én het schone lucht-certificaat uitsluitend aan bedrijven die een significante bijdrage leveren aan gezonde lucht en aan een reeks voorwaarden voldoen. Een mooie erkenning voor onze producten dus. Door deze samenwerking zorgen we niet alleen voor gezonde en schone lucht binnenshuis, maar ook buitenshuis. Samen met de andere partners participeren we in buitenfilterprojecten, waarbij stroken van meerdere soorten loof- en naaldbomen worden geplant die bovengemiddeld in staat zijn om de buitenlucht te zuiveren van fijnstof, CO2, NOx en ozon.

Schone lucht is gezonde lucht

Een gezond en schoon binnenklimaat is van levensbelang en belangrijker dan ooit. Jaarlijks overlijden 12.000 mensen in Nederland vroegtijdig door ongezonde lucht. Wij zorgen ervoor dat luchtvervuiling van buiten niet naar binnen komt en beschermen iedere dag uw gezondheid met onze producten. Dagelijks adviseren en leveren wij filters, luchtreinigers en andere producten om de binnenluchtkwaliteit te optimaliseren en een bijdrage te leveren aan een groener milieu. Een hoge PM1 filterefficiency, minder energieverbruik, minder CO₂ uitstoot, een langere levensduur en minder afval zijn hierin de speerpunten. Met het partnerschip met Viridi Air willen wij ons nog krachtiger inzetten voor een schone binnen- én buitenlucht. 

100% duurzame en groene buitenfilterprojecten

Het is het belangrijk om naast de binnenlucht ook de buitenlucht zo zuiver mogelijk te houden. Daarom heeft Viridi Air op meerdere locaties in Nederland een buitenfilterproject gerealiseerd. Met een 100% duurzame en groene filtertechniek wordt de buitenlucht gezuiverd. De luchtzuiverende bomen (ook wel groene filters genaamd) worden op een unieke manier geplant. Hiermee wordt de buitenlucht voor ruim 20% gezuiverd. Het planten van de bomen gebeurt in samenwerking met zorgboerderijen en zo investeren we naast een duurzame toekomst ook in sociaal ondernemerschap. 

Op de website van Viridi Air leest u veel meer over het initiatief.  viridiair-partner 

 

Heeft u een vraag?